Erityisruokavaliot kahviloissa ja ravintoloissa -koulutus

Kuinka onnistut palvelemaan erityisruokavalio asiakkaita entistä paremmin? Haluatko nostaa erityisruokavaliot yrityksesi myyntivaltiksi? Erityisruokavaliot lisääntyvät ja tuotteita sekä raaka-aineita tulee koko ajan lisää tarjontaan. Tule päivittämään tietosi erityisruokavalioista!
Kohderyhmä: Ravintola- ja kahvila-alan yrittäjäjät ja heidän henkilöstö sekä joukkoruokailun henkilökunta.
Ohjelma:
klo 12.00 –12.10 Tervetuloa koulutukseen
Henna Lehikoinen, projektipäällikkö, Savonia AMK
klo 12.10 –13.40 Yleisimmät erityisruokavaliot ja asiakasturvallisuus
Eija Lindberg, HoReCa-asiantuntija, Keliakialiitto ry
Jaloittelutauko
klo 13.45 –14.15 Erityisruokavaliot leivonnassa ja ruoanvalmistuksessa
klo 14.15 –14.30 Keskustelua ja tilaisuuden päätös
Koulutus on maksuton.
Ilmoittautumiset:
Webropol –linkin kautta 25.10. mennessä. https://link.webropolsurveys.com/S/4FD57A8D0270E4C3
Lisätietoja koulutuksesta antaa Henna Lehikoinen, p. 044 785 6021 tai Hanna Kyrölä, p. 044 785 5022 tai sähköpostitse, osoitteet muotoa etunimi.sukunimi@savonia.fi.
Liiketoimintaosaamista Pohjois-Savon ruokamatkailuun – European Region of Gastronomy hankkeiden kehitystyön tavoite on lähiruokaohjelman tavoitteiden mukaisesti vahvistaa lähiruoka-alalla olevien toimijoiden (ravintolat ja muut ravitsemispalvelut, matkailuyritykset, luovien alojen yritykset ja toimijat sekä oppilaitokset) yhteistyötä sekä tehostaa alan kehittämistä. Hankkeessa kehitetään maakunnan elintarvike-, matkailu-, hyvinvointi- ja luovien alojen yritysten vastuullisen ruokamatkailun osaamista. Koulutus järjestetään Euroopan sosiaalirahaston tuella.